29 juni 2017 0 comments

Fietsen in Frankrijk 2017

 

Van 14 t/m 18 juni 2017 hebben we, inmiddels alweer voor de 3e keer, gefietst rondom het plaatsje Espéraza, tegen de Franse Pyreneeën aan! Met weer een geweldige groep van 40 gezellige mensen, hebben we een kleine week genoten van het fietsen door de prachtige omgeving. Door bossen en kleine dorpjes, bergen en dalen en steeds vergezeld door een heerlijk zonnetje.

Er waren zéker ook hele pittige beklimmingen bij. Het hoogte- en tevens hoogste punt was de beklimming van de Col de Pailhères, gelegen op 2001 meter. De beloning: het schitterende uitzicht als je boven bent!

Voor de innerlijke mens was het ook weer een feest. De koks deden elke dag weer hun best om een heerlijk ontbijt, lunch én diner te bereiden. Dat ging ze goed af….

Maar bovenal was er veel gezelligheid, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Een wijnproeverij, een pubquiz, een kampvuur met gitaarmuziek en raften op zaterdagmiddag maakte de week compleet!

Heel veel dank aan Walter voor het beschikbaar stellen van zijn landgoed en uiteraard alle sponsors enorm bedankt! Het was weer een topweek!

 


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top