12 oktober 2016 1 comments

Feest voor Kenia in Kwintsheul

Met 2 vriendinnen van mij, Dominique en Noa ben ik geld aan het inzamelen voor onze reis naar Kenia. Dit gaan wij doen door een groots benefit feest te organiseren. Een gedeelte hiervan is voor de reis en de rest doneren wij natuurlijk aan de Girls Empowerment Foundation.

Het is nog niet al te makkelijk. Eerst gingen we een datum vast stellen, daar begonnen de problemen al. We hadden eerst in ons hoofd om het op 1 oktober te doen, maar we kwamen er achter dat er toch wat meer te doen was dan we dachten. Dus hebben we het verschoven naar 31 oktober.
heuls-feest-grootToen gingen we de kaartjes maken en alles regelen.
We hebben een band kunnen regelen die komt optreden, we hebben een locatie Café De Jachthaven en we hebben drinken en een happie kunnen regelen. Dus dat is klaar.
We zijn nu bezig met allemaal mensen regelen voor het feest. Dat is best handig natuurlijk als er mensen komen. Ook zijn we bezig om een soort ‘Rad van Fortuin’ te regelen en we gaan als het lukt een kleine veiling houden. We hebben al een paar prijzen bij elkaar die we krijgen gesponsord. Nu nog de rest.

Zo als je leest zijn we lekker op weg en als het aan mij ligt komt dat wel goed!

We kijken erg uit naar het feest en hopen dat we zoveel mogelijk geld op halen voor de foundation!

We blijven jullie lezers allemaal op de hoogte houden natuurlijk met alle 24 kinderen die naar Kenia gaan, dus blijf vooral de website bekijken of er wat nieuws op staat, zo lijkt het net of jullie het zelf meemaken.

Liefs Sem Grootscholten

 


Comments

Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top