28 juni 2016 0 comments

Fietsen in Frankrijk 2016

De tweede editie van fietsen in Frankrijk is wederom een heel groot succes geworden!

In juni zijn we met ruim 50 enthousiastelingen vertrokken richting Espéraza in Zuid-Frankrijk om ons daar op de flanken van de Pyreneeën in het zweet te trappen en op die manier geld in te zamelen voor de Girls Empowerment Foundation!

img_2572 img_2486

In dit schitterende gebied hebben we een kleine 300 km gefietst waarbij ook zo’n 5000 hoogtemeters werden overbrugd. Het hoogtepunt was de beklimming van de Col de Pailheres, voor de meesten een hele zware dobber… maar wat een beloning als je eenmaal boven bent!

img_2547

Naast deze inspanning was er vooral ook heel veel ontspanning en gezelligheid! En geweldige koks die ons voorzagen van het heerlijkste eten.. ook onderweg op de mooiste lunchplekken.

img_2556 img_2545

Op naar volgend jaar!

Wil je ook vakantie vieren in deze omgeving rond de Pyreneeën en de rivier de Aude, kun je terecht bij Walter van Leeuwen.
Hij heeft een mooi hotel waar je kunt overnachten en hij kan je alles vertellen over de diverse activiteiten die je daar kunt doen.
Kijk op: www.lerelaisdelahautevallee.fr/welkom-thuis

 

 

 

 

 


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top