11 oktober 2015 2 comments

Fietsen voor Kenia in Frankrijk 2015

OPBRENGST € 21.171 door aktie FIETSEN voor KENIA in FRANKRIJK!

Van 24 juni t/m 28 juni hebben we met 42 enthousiaste mensen in Frankrijk gefietst om geld in te zamelen voor onze weesmeisjes in Kenia.

Fietsen voor Kenia in Frankrijk bakki

Tijdens deze 4 dagen in de Aude in Frankrijk hebben we enorm veel plezier gehad, ons stinkende best moeten doen om op de hoogste top van onze reis te komen, de Col du Pradel op 1680 meter hoogte  en hebben ook nog eens enorm veel geld opgehaald voor o.a. de bouw van onze Primary School.

pradel

Voor een volledig verslag met de stoere verhalen en de mooie foto’s verwijs ik naar onze Facebook pagina.

Afgelopen zondag hebben na een heerlijke fietstocht door het Groene Hart naar de Rotte Meren tijdens de reünie in De Jachthaven in Kwintsheul bekend gemaakt hoeveel de deelnemers en onze fantastische sponsoren bij elkaar hebben gefietst.

Met z’n allen hebben we  € 21.171 opgehaald!

Fietsen voor Kenia Eindbedrag2

Trots en dankbaar voor de inzet van velen maar met name Walter van Leeuwen die ons enorm gesteund heeft tijdens de organisatie en het verblijf in Frankrijk, kijken we nu al uit naar een vervolg op dit avontuur.
Zou fantastisch zijn om dit volgend jaar nog eens te doen. Aan het enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen.


Comments

 • hilde 23 juni 2015

  Super goed doel! Fiets ze. Mag je ook een kleinere donatie doen? Alle beetjes helpen. Heb zel een weeshuis in Costa Rica en weeshuis bezocht en hulp geboden dus weet hoe hard de steun nodig is.

  reply
  1. Edwin Jansen 14 september 2016

   Hilde, natuurlijk mag dit! En dank voor je leuke reactie!

   reply

Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top