5 maart 2023 0 comments

Fietsen voor Kenia in Frankrijk 2023!

We gaan het weer doen! Van dinsdag 20 juni t/m zaterdag 24 juni 2023 organiseert GEF voor de 6e keer een evenement in Frankrijk! Dit jaar gaan we behalve fietsen, nu ook wandelen rondom Espéraza, in Zuid-Frankrijk in de buurt van de Pyreneeën.

Deze dagen gaan we met de deelnemers mooie tochten door het departement de Aude maken met als ‘koninginnenrit’ een dagtocht van 135 km. Hier zit ook de beklimming van de Pailheres (2001 meter) in, pittig maar prachtig! Voor de wandelaars worden ook mooie tochten uitgezet naar o.a. Rennes le Chateau.

We verblijven weer bij het huis en de tuin van Walter van Leeuwen, waar het na elke sportieve dag heerlijk aankomen is! De koks zijn dan alweer druk bezig om het diner te verzorgen. Even heerlijk afkoelen in de rivier de Aude achter het huis en dan relaxen onder het genot van een hapje, een drankje en een kampvuurtje! Dit jaar hebben we zelfs nog een extraatje: de bekende band Dan Hill gaat mee en zal voor life muziek zorgen!!

Heb je interesse om mee te fietsen of te wandelen… of wil je meer weten over eerdere tochten, kijk dan op onze website bij Evenementen of stuur een mailtje naar geffietsenvoorkenia@gmail.com.

Direct inschrijven kan natuurlijk ook, klik dan hieronder, vul het formulier in en stuur dit naar geffietsenvoorkenia@gmail.com:

Inschrijvingsformulier FvKiF 2023 (klik om te downloaden)

Wij kijken er naar uit… jullie ook?

 

 

 

 


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top