3 februari 2016 0 comments

Onderwijs is de sleutel tussen WSKO en GEF

Onderwijs is de sleutel die WSKO en GEF heeft samengebracht!

Groot was de verrassingen en blijdschap toen Girls Empowerment Foundation werd gevraagd om mee te werken aan het goede doelen project van de WSKO!
De WSKO (Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs) is de grootste onderwijsorganisatie voor primair onderwijs in het Westland. Hierbij zijn 17 basisscholen in Westland aangesloten die allen als kenmerk hebben: “scholen met passie”.
Dit is waarom dit is dan ook waarom wij zo blij zijn met deze fantastische actie van het WSKO.
6_18151_GW.indd

Want met de acties die de 17 scholen voeren, wordt het mogelijk om een basisschool te bouwen in Kwale. Deze school gaan we vlak bij Henny’s Childrens Home bouwen. Het plan is dat de bouw in maart begint en dat de school geopend kan worden voor het nieuwe schooljaar dat in januari 2017 start.

Inmiddels hebben er al 3 scholen actie gevoerd en start de volgende actie volgende week. Op een van de scholen, de Bernadette school in Naaldwijk, hebben we uitgelegd wat Girls Empowermenet Foundation inmiddels al gerealiseerd heeft voor de weesmeisjes en wat onze toekomst plannen zijn. De kinderen waren onder de indruk van de verhalen en daardoor zeer geinspireerd om actie te gaan voeren voor onze weesmeisjes.


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top