9 december 2016 1 comments

De opening van Henny’s Academy

Dinsdag 8 november is Henny’s Academy officieel geopend door Esther Gitahi. Samen met de nieuwe hoofdmeester Mr. Munga, 24 kinderen van het ISW Hoogeland uit Naaldwijk en vele lokale ouders en kinderen heeft Esther Gitahi de school geopend. kids-in-klas

Voordat dit gebeurde moest er natuurlijk nog het nodige gedaan worden om de school helemaal klaar te krijgen. Met behulp van de 24 kinderen van het ISW is dit goed gelukt.

Om het feest compleet te maken, hadden de ISW leerlingen ook nog een sportdag voorbereid voor de meisjes van Henny’s Childrens Home en voor de andere aanwezige kinderen. Dit werd een groot feest voor alle aanwezige.
In deze film vind je een impressie van de voorbereidingen, de sportactiviteiten de feestelijke opening en uiteindelijk het doorknippen van het lint!

 


Comments

  • Nelly Bloemzaad 23 februari 2017

    Wat een ontzettend leuke film! Nu ik er zelf ook geweest ben, voel ik de geweldige sfeer en vier ik hier thuis het feest gewoon een beetje mee! Keep up the good work, Edwin. Top!

    reply

Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top