Opening Shade Bishop Kalu School

30 april 2015 0 comments

Opening Shade Bishop Kalu School

GEF heeft tijdens het bezoek in april aan de Bishop Kalu School de nieuwe overdekte gemeenschapsruimte, ook “Shade” genoemd, geopend bij de Bishop Kalu School!

>IMG_2229

Deze shade is erg groot en duurzaam uitgevoerd en zal gebruikt worden voor verschillende activiteiten zoals schoolbijeenkomsten, ouderraadvergaderingen, kerkdiensten, trouwerijen maar bovenal voor het geven van onderwijs in de buitenlucht zonder in de brandende zon te zitten. Voor zowel de kinderen, de gemeenschap rond de Bishop Kalu School en ons was het een bijzondere dag dat gevierd is met een mooi Keniaans feest!
Girls Empowerment Foundation heeft alle kinderen getrakteerd op een nieuw shirt, koekjes, limonade en een nieuwe pen. Wij werden bedankt met optredens van de kinderen die ons mooie verhalen vertelde, muziek voor ons maakte en prachtige dansvoorstellingen gaven.

IMG_2241

Ook de ouders wilden hun dankbaarheid tonen door een speciale dans voor ons op te voeren. Ter afsluiting was het ook noodzakelijk om onze stramme Hollandse lijven in beweging te zetten en samen met de kinderen en de ouders deze dag feestelijk af te sluiten.
Met het gevoel dat de gehele gemeenschap, kinderen, docenten en betrokken ouders enorm blij zijn met hun nieuwe onderkomen hebben we hartelijk afscheid genomen!

Dansen tijdens opening Shade Bishop Kalu School


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top