11 november 2018 0 comments

Eerbetoon ‘Beasy’s playground’ met geld bazaar

Als eerbetoon aan de twee jaar geleden overleden Beasy hebben we op 26 oktober j.l. een speeltuin geopend op Henny’s Academy.

Twee jaar geleden overleed plotseling Beasy Mbogo, een voor ons zeer belangrijke, inspirerende, fijne dame, die veel voor ons en heel Kwale en omgeving heeft betekend. Ze maakte zich met name sterk voor onderwijs voor meisjes. Als eerbetoon aan haar hebben wij een speeltuin laten maken bij Henny’s Academy, die we ‘Beasy’s playground’ hebben genoemd! De ouders van Beasy waren aanwezig om de officiële opening te verrichten op 26 oktober j.l., wat zowel voor hen als voor ons als een eer werd ervaren.

Na de opening was het feest en bestormden alle kinderen uitzinnig van vreugde hun nieuwe speeltuin, in het bijzijn van veel ouders, de (locale) docenten en leerlingen van ISW Hoogeland.
Met dank aan de Ontmoetingskerk in Naaldwijk die dit bedrag aan ons heeft geschonken met de opbrengst van de jaarlijkse bazaar!!


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top