GEF Kenya Classic 2019

Van donderdag 17 t/m zondag 27 oktober 2019 wordt de GEF Kenya Classic 2019 verreden.
De GEF Kenya Classic 2019 is een avontuurlijke fietstocht waar we in 11 dagen vanaf de flanken van de Kilimanjaro naar de projecten van Girls Empowerment Foundation in Kwale fietsen.

We beginnen dit fantastisch mooie avontuur in Tanzania aan de voet van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. Na een eerste dag acclimatiseren aan de voet van de hoogste berg van Afrika rijden we via de flanken van de Kilimanjaro, door een van de vele nationale parken Tsavo West, over de toppen van Taita Hills en de uitgestrekte vlaktes van zuid Kenia uiteindelijk naar de projecten van Girls Empowerment Foundation.

Bij ons weeshuis Henny’s Children’s Home en onze school Henny’s Academy zullen we een rustdag hebben om de projecten te bezoeken en te zien wat er de afgelopen jaren mede door de Fietsen voor Kenia in Frankrijk is gerealiseerd.
Uiteindelijk eindigt dit mooie avontuur aan de Indische Oceaan waar we nog een dag kunnen genieten van de azuurblauwe zee.

Sponsor de deelnemers van GEF Kenya Classic 2019
DONEER HIER 

Doneer hier


Algemene informatie

 

 

 

 

We kunnen niet zonder de steun van:

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top