15 april 2022 0 comments

Fietsen voor Kenia in Frankrijk 2022!

Het kan weer! Na 2 jaar niet in Frankrijk te hebben gefietst vanwege de coronaperiode, gaat het dit jaar weer gebeuren! Van woensdag 15 juni t/m zondag 19 juni 2022 gaan we weer fietsen rondom Espéraza, in Zuid-Frankrijk in de buurt van de Pyreneeën.

Deze dagen gaan we met de deelnemers mooie tochten door het departement de Aude maken met als ‘koninginnenrit’ een dagtocht van 135 km met daarin de beklimming van de Pailheres (2001 meter).

Verder belooft het vooral weer een gezellige tijd te worden. De koks zijn alweer in de weer om zowel het diner als de lunch, die onderweg langs gebracht wordt, te bedenken. Walter van Leeuwen stelt zijn huis en tuin weer beschikbaar. Omdat het rond die tijd lekker weer is in Zuid-Frankrijk gaan we met zijn allen kamperen in de tuin.

Heb je interesse om mee te fietsen of wil je meer weten over eerdere tochten, kijk dan op onze website bij Evenementen of stuur een mailtje naar geffietsenvoorkenia@gmail.com.

 

 
300

Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top