21 april 2021 0 comments

Geweldig resultaat 1e eindexamen Henny’s Academy!

Voor het eerst sinds het bestaan van Henny’s Academy is er een groep 8… en dus ook voor het eerst een eindexamen! Eind maart 2021 was het zover. Na maanden van voorbereiding gingen de 17 leerlingen van groep 8 vol goede moed aan de slag met hun KCPE examens. Met spanning wachtten we op de uitslag die op 15 april bekend werd gemaakt… en wat bleek? Henny’s Academy heeft het geweldig goed gedaan met een gemiddeld puntenaantal van 345!! Daarmee is Henny’s Academy 12e geworden van de 453 (!) basisscholen in het district Kwale! Wij zijn enorm trots op alle leerlingen, maar zeker ook op de staff van Henny’s Academy én Henny’s Children’s Home, die de jongens en meiden hebben gestimuleerd en begeleid. 

Vanuit Nederland hebben we een kaartenactie gehouden om alle eindexamenkandidaten succes te wensen. Gelukkig waren deze kaarten net op tijd voordat de examens begonnen… en ze waren er erg blij mee!

 

Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top