19 februari 2023 0 comments

Goede resultaten op Henny’s Academy!

Groep 8 van Henny’s Academy heeft eind november 2022 de KCPE eindtoets gemaakt. Het hele Henny’s team heeft deze kinderen hier goed op voorbereid. Onder de leerlingen zaten ook een heleboel meiden uit Henny’s Children’s Home, extra spannend dus!

Tijdens ons bezoek aan de projecten in oktober, hebben we natuurlijk ook Henny’s Academy bezocht. We waren aangenaam verrast én trots toen we zagen dat Zainab, één van de albino meisjes die wij als klein meisje in Henny’s Children’s Home hebben opgevangen, voor de klas stond…. als leraar!! Zij bleek één van de slimsten van de klas te zijn en hielp haar klasgenoten graag om zich voor te bereiden op de KCPE toets. Geweldig toch!?

De uitslag kregen de kinderen half januari. De resultaten waren weer erg goed, iets beter nog dan vorig jaar! Dat betekent dat de kinderen met de beste resultaten zijn uitgenodigd door diverse middelbare scholen elders in het land. Sommigen zullen ook een schoolbeurs krijgen van de overheid. Super mooi nieuws, want dit betekent weer goede reclame voor Henny’s Academy, wat weer zorgt voor meer leerlingen.

Inmiddels zijn onze meiden klaar voor een nieuwe stap in hun leven. Voor elke school een ander schooluniform… kijk ze eens staan!! We wensen ze alle succes en geluk van de wereld.

 


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top