10 augustus 2018 0 comments

HDM Youth Academy bezoekt voor 2e jaar projecten van GEF

In juli 2018 gingen Puck, Eveline, Janneke, Cato en Eva van de HDM Youth Academy naar Kenia om onze projecten te bezoeken. Deze Haagse Hockeyvereniging organiseert jaarlijks in de zomervakantie diverse reizen met als doel de jongeren van de vereniging te laten ervaren wat het is om in een ontwikkelingsland te leven en vrijwilligerswerk te doen.

De 5 meisjes hebben zowel bij Henny’s Childrens Home als bij Henny’s Academy kennisgemaakt met onze weesmeisjes en alle mensen die werkzaam zijn voor GEF. Ze hebben het weeshuis weer van een lik verf voorzien, maar ook de eetzaal van HA een nieuwe look gegeven met het schilderen van de ‘big five’! Verder hebben Eva, Janneke, Cato, Eveline en Puck een sportdag georganiseerd en uiteraard gehockeyd met alle leerlingen van HA, hen (nederlandse) les gegeven, met ze gespeeld, gedanst en gezongen, met ballonnen gegoocheld en heel veel lol met elkaar beleefd! Zodoende was het voor beide kanten weer een mooie en leerzame tijd.

Hieronder een foto impressie. Bekijk ook de aftermovie die de meiden zelf gemaakt hebben!

 

 

 

 

 


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top