10 september 2018 0 comments

Soroptimist Club Westland fietst mooi bedrag voor GEF bij elkaar

Op zondag 9 september organiseerde Soroptimist Club Westland een fietstocht met als thema ‘Fiets en proef de glazen oase’! Het doel van de fietstocht was om geld in te zamelen voor de aanschaf van een nieuw fornuis in de keuken van Henny’s Childrens Home, waar nog steeds op houtskool wordt gekookt.

Het was een geweldige, zonnige dag, die begon met koffie met taart in de tuin van één van de soroptimisten, waarna een rondleiding in het Heilige Geesthofje volgde en een bezoek aan de zomerbloemententoonstelling. Daarna startte de fietstocht met diverse stops waarbij er zalige hapjes waren verzorgd, er was kunst van Adrie Huisman, het bezoekerscentrum Staelduinsebos, een kijkje bij orchideënkwekerij Prins en een loterij. Aan het einde van de dag werd een cheque uitgereikt met het geweldige bedrag van € 4.250,-!

Soroptimist Club Westland is onderdeel van een wereldwijde vrouwenorganisatie. Soroptimisten willen de levensomstandigheden en de status van vrouwen en meisjes verbeteren d.m.v. onderwijs en economische en politieke bekrachtiging. Dit sluit natuurlijk naadloos aan bij de visie van GEF. Wij bedanken iedereen van Soroptimist Club Westland voor hun inzet en enthousiasme!

 

 

 


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top