19 september 2016 0 comments

Plantenactie voor Kenia

De plantjes actie die Rick en Denise Grootscholten samen met de andere deelnemers is gestart, is nu al een groot succes! Al meer dan 150 plantjes zijn verkocht. Lees hier hoe ze op het idee zijn gekomen.

“Hallo allemaal, mijn zusje en ik waren een beetje aan het nadenken hoe we geld konden ophalen voor het Girls Empowerment Foundation. Vroeger toen we klein waren gingen we wel eens planten langs de deur verkopen en het leek ons leuk om dat nu weer te gaan voor het goede doel. Dit idee hadden we voorgesteld aan nog 4 anderen die meegaan en zij wilden ook graag meehelpen met de actie en dit zouden we dus met zijn zessen gaan doen. Op de informatiemiddag kwamen we op het idee om de actie voor te stellen aan de hele groep zodat iedereen aan de actie kon meehelpen. Hier werd heel enthousiast op gereageerd en na 2 weken kwamen we er eigenlijk al achter dat we veel te weinig mandjes op voorraad hebben.
Toen moesten we snel even iets anders regelen, na een aantal telefoontjes en bij een andere kweker langs te gaan hebben we gelukkig iets nieuws kunnen vinden. Hier waren we erg blij mee want anders had het helaas het einde van de actie geweest…
In plaats van een houten mandje hebben een stenen bakje, deze bakjes zijn te koop bij de alle deelnemers voor maar €7,50 en hier doet u uzelf en de meiden in Kenia een heel groot plezier mee!”

De eerste plantjes werden geleverd in houten mandjes maar door de enorme verkoopkracht van de deelnemers zijn deze houten mandjes al uitverkocht.
fullsizerender

Gelukkig heeft Rick nog een partij hele mooie stenen bloembakken op de kop getikt!
Deze hele mooie en trendy bloembakken kun je nu voor de hele aantrekkelijke prijs van € 7,50 bestellen bij de deelnemers van de Kenia reis ISW 2016!

plantjes-deel2

Mocht je zo’n bakje willen hebben maar geen deelnemer kennen?
Dan kun je het bakje ook bestellen via edwin@girlsempowermentfoundation.com.

De planten worden gesponsord door Handelskwekerij
Gebr. Grootscholten


Leave a Comment

© 2024 Girls Empowerment Foundation

logo

Girls Empowerment Foundation richt zich op het verbeteren van de ontwikkeling van meisjes in ontwikkelingslanden via onderwijs.

Back to top